14.10.2022 • 20:00

TICKETS

URIAH HEEP
14.10.2022

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

Uriah Heep op 14 oktober 2022 in het Koninklijk Circus in Brussel

ter gelegenheid van hun “50th Anniversary Tour"

Van Lockdown naar ROCKDOWN — Uriah Heep viert hun 50e verjaardag met een speciale concert op vrijdag 14 oktober 2022 in het Koninklijk Circus!

Hoeveel bands kunnen zeggen dat zij Kiss, ZZ Top, Foreigner en Rush als voorprogramma hadden en voor hun grote doorbraak zorgden? Uriah Heep is ongetwijfeld een onmisbare schakel in de muziekgeschiedenis.

In het begin van het gouden tijdperk van de progressieve hardrock ontstond de Britse band Uriah Heep. Naast kleppers als Led Zeppelin, Black Sabbath en Deep Purple, vond Uriah Heep een unieke vorm van Britse heavy metal uit dankzij het debuutalbum Very ‘Eavy, Very ‘Umble.

“Wie had in 1970 kunnen denken dat Uriah Heep hun 50-jarig jubileum zou vieren? Het is een geweldige prestatie, vooral omdat de band nog steeds een levendige kracht is in de live arena. Het is met grote trots dat we dit 50-jarig jubileum ingaan met dezelfde passie, verlangen en liefde voor wat we doen, en dat het nog lang mag blijven duren!” - Mick Box

Uriah Heep staat bekend omwille van het intelligente zanggebruik. Dit inspireerde bands zoals Sweet en Queen. Ook was de band een pionier in de integratie van het Hammondorgel en het wah-wah-pedaal – Mick Box handelsmerk – die symbolisch werden voor hun sound.

De muzikanten van Uriah Heep zijn harde werkers: 25 studio albums later, meer dan 40 miljoen verkochte platen wereldwijd en verschillende tournees in Amerika, Japan en Europa, kan je de “Beach Boys of Heavy Metal” op 14 oktober 2022 live  aan het werk zien in het Koninklijk Circus.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 03 december 2021 om 10u

ARTIESTEN

URIAH HEEP

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!