11.10.2023 • 20:00

TICKETS

JEFF GOLDBLUM & THE MILDRED SNITZER ORCHESTRA
11.10.2023

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

Hollywoodster Jeff Goldblum treedt op 11 oktober op in het Koninklijk Circus samen met The Mildred Snitzer Orchestra

Hollywoodster Jeff Goldblum komt op 11 oktober samen met The Mildred Snitzer Orchestra naar het Koninklijk Circus om hun nieuwste album ‘Plays Well With Others’ voor te stellen. Of het nu gaat om jazz, gesprekken met mensenmassa's of werken met aanstormende muzikanten, Goldblum doet het allemaal met een natuurlijke flair en een gevoel van verbondenheid. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 11 augustus om 10u via greenhousetalent.com.

Naast rollen in films zoals Jurassic Park, Independence Day, The Fly, The Big Chill, The Grand Budapest Hotel en Thor: Ragnarok en theatervoorstellingen waaronder The Pillowman, Speed the Plow en Domesticated, het televisieprogramma The World According to Jeff Goldblum en tv-optredens in onder andere Portlandia, Inside Amy Schumer en Will & Grace, speelt Jeff Goldblum ook jazz met zijn band The Mildred Snitzer Orchestra. Tijdens zijn optredens in Los Angeles of elders, beantwoordt Goldblum met plezier je vragen, bestookt hij jou zelf met triviavragen en speelt hij klassieke jazz.

In 2018 nam Goldblum zijn debuutalbum op bij Decca Records en begon hij elke week op te treden met The Mildred Snitzer Orchestra in de Rockwell Club in LA. Op de eerste twee albums van de groep stonden klassieke swingnummers zoals Herbie Hancock's ‘Cantaloupe Island’ en Charles Mingus' ‘Nostalgia in Times Square’. Bovendien zijn er guest vocals op te horen van onder andere Gregory Porter, Miley Cyrus en Haley Reinhart. Ondertussen maakt de groep tijd om te toeren tussen Goldblum's drukke filmschema door en hebben ze overal gespeeld, van plaatselijke clubs tot het Glastonbury Festival in 2019.

De acteur uit Independence Day speelt al keyboard sinds zijn kindertijd en trad halverwege de jaren 90 zelfs op in jazzclubs in Los Angeles met acteur Peter Weller. Acteur/pianist Goldblum zal het orkest leiden en wordt daarbij ondersteund door een volledige groep jazzprofessionals. Tijdens het optreden speelt Goldblum piano, John Storie gitaar, Alex Frank basgitaar, Joe Bagg orgel, James King en Scott Gilman saxofoon en Kenny Elliott drums.

Het belooft alvast een avond te worden boordevol klassieke jazz en geïmproviseerde comedy in het gezelschap van de geliefde en joviale Hollywoodacteur Jeff Goldblum!

Tickets beschikbaar vanaf vrijdag 11 augustus om 10u

ARTIESTEN

Jeff Goldblum & The Mildred Snitzer Orchestra

Vidéo's


Jeff Goldblum
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!