18.02.2023 • 20:00

TICKETS

"WEIRD AL" YANKOVIC
Support Act : Emo Philips
18.02.2023

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

“Weird Al” Yankovic op zaterdag 18 februari in het Koninklijk Circus in Brussel

“Weird Al” Yankovic maakte meer dan 40 jaar geleden voor het eerst naam, en vandaag is hij terug van nooit echt weggeweest. Voor het eerst in meer dan acht jaar steekt de grootste muzikale satiricus ter wereld de oceaan over, dit keer zonder zijn gebruikelijke energieke parodieën, maar wel met The Unfortunate Return of the Ridiculously Self-Indulgent, Ill-Advised Vanity Tour, een intieme avond vol muzikale comedy die draait om originele fan favourites uit zijn intussen 14 albums.

Deze tournee wordt de langverwachte internationale terugkeer van Weird Al, na talloze uitverkochte tournees in Noord-Amerika, op beroemde locaties als Radio City Music Hall en Forest Hills Stadium, en recenter nog het Kennedy Center in Washington DC en Carnegie Hall in New York City. Mis dus deze unieke kans niet om de legendarische performer in levenden lijve aan het werk te zien.

Het voorprogramma wordt verzorgd door een goede vriend van Weird Al: de legendarische komiek Emo Philips.

- - - -- - - - -

“Weird Al” Yankovic is de meestverkochte comedy-artiest ooit. Hij heeft vijf Grammy’s op zijn naam en zijn album Mandatory Fun uit 2014 was het eerste comedy-album ooit dat op de hoogste plek binnenkwam op de Billboard Top 200. Hij is een van slechts drie artiesten die in elk van de laatste vier decennia een single in de Top 40 hebben gescoord; de andere twee zijn Michael Jackson en Madonna. Op 27 augustus 2018 bekroonde de Hollywood Chamber of Commerce Weird Al met een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Emo Philips heeft meer dan 7000 stand-upshows gegeven over de hele wereld, waaronder  twee weken lang elke avond in de West End van Londen. Hoogtepunten van zijn carrière zijn zijn geprezen comedy-album E=MO Squared en de HBO-special Emo Philips Live at the Hasty Pudding Theatre. Het moment waar Emo zelf het meest trots op is? Toen hij Weird Al een demonstratie gaf over het correcte gebruik van een tafelzaag, in de film The Vidiot From UHF.

Klik hier en vervolgens op info om de inhoud van het VIP Pakket te kennen

ARTIESTEN

"WEIRD AL" YANKOVIC

EMO PHILIPS

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!