14.04.2024 • 20:00

TICKETS

The Musical Box
14.04.2024

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

The Musical Box brengt iconisch Genesis-album ‘Selling England by the Pound’ live op 13 april in Le Forum en op 14 april in Koninklijk Circus

Het internationaal gerenommeerde en veelgeprezen The Musical Box gaat op tournee met het iconische album ‘Selling England by the Pound’ (1973) - dat dit jaar zijn 50ste verjaardag viert – van de al even legendarische band Genesis. Op 13 april 2024 houden ze halt in Le Forum in Luik en op 14 april 2024 in Koninklijk Circus in Brussel. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 21 april om 10u via greenhousetalent.com.

The Musical Box wordt gezien als dé officiële historische recreatie van Genesis, die als enige de zegen kreeg van Genesis én Peter Gabriel. Ze traden al op voor meer dan een miljoen mensen in de meest prestigieuze zalen ter wereld, zoals de Royal Albert Hall in Londen en Olympia in Parijs. The Musical Box biedt zijn toeschouwers een meeslepende muzikale reis doorheen het excentrieke universum van Genesis. Een unieke voorstelling die de essentie van de concerten van de iconische groep vat.

Voor de show heeft de band zich gebaseerd op de originele tour die Genesis deed met ‘Selling England by the Pound’, waardoor je je moeiteloos terug in de tijd waant. The Musical Box zal het succesalbum brengen zoals het destijds klonk en eruit zag.

‘The Musical Box reproduceert perfect waar Genesis voor staat.” - Peter Gabriel

“Het gaat hier niet over een tributeband. Ze concentreren zich op een welbepaalde periode en reconstrueren deze waarheidsgetrouw in een echt theatraal werk.” -

Phil Collins

Ontdek één van de eerste rockopera’s in de geschiedenis, gebracht door The Musical Box op het podium van Le Forum en het Koninklijk Circus!  

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 21 april om 10u via greenhousetalent.com

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!