30.03.2019 • 20:00

TICKETS

Stairway to Heaven
30.03.2019

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

Vijftig jaar na de release van het debuutalbum van Led Zeppelin, komt het Australische 'Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters' op 30 maart voor de eerste keer naar België.

Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters brengt Led Zeppelin-klassiekers, met de stuwende kracht van zanger Vince Contarino, ondersteund door het adembenemende, 35-koppige Black Dog Orchestra. De avond staat in het teken van een eerbetoon aan de legendarische band Led Zeppelin.

Van de rauwe, metalen blues van 'Whole Lotta Love', de mysterieuze dreigende gitaarriff van 'Kashmir'… tot het epische 'Stairway to Heaven'. Het concert viert het tijdloze muzikale repertoire van Jimmy Page, Robert Plant, John Bonham en John Paul Jones, wat je als liefhebber van Led Zeppelin zeker niet mag missen.

Met verschillende uitverkochte shows in het Sydney Opera House en een zeer succesvolle UK tour in 2017, betreedt 'Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters nu voor de eerste keer het vaste land van Europa. De groep ontving al lovende reacties van Led Zeppelin fans en critici en wordt gezien als een van de meest ambitieuze tributes ter ere van Led Zeppelin.

ARTIESTEN

LED ZEPPELIN MASTERS

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!