01.04.2019 • 20:00

TICKETS

RUFUS WAINWRIGHT
Support-act : Rachel Eckroth
01.04.2019

Georganiseerd door : LIVE NATION

Rufus Wainwright is terug met een spectaculaire tournee ter ere van zijn twintigjarige carrière. Zijn All These Poses Anniversary Tour brengt hem deze zomer naar Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, en krijgt ook volgend jaar een vervolg. Rufus Wainwright concerteert voor zijn Belgische publiek op 1 april 2019 in het Koninklijk Circus in Brussel.

Sinds de release van zijn eerste album in 1998 wordt Rufus Wainwright meteen aanbeden door een groot publiek in alle uithoeken van de wereld en oogst hij unaniem lovende kritieken van de pers. De Canadese artiest wordt door talloze fans als een waar icoon beschouwd en is een symbool voor creativiteit en vrijheid voor een hele generatie. Met een carrière van 20 jaar, een discografie met maar liefst negen even veelzijdige als opmerkelijke albums, talloze prijzen, een grenzeloze reputatie en een lange lijst vol opvallende samenwerkingen, is Rufus Wainwright een van de meest tijdloze en relevante artiesten van zijn tijd. Zijn volgende tournee brengt hulde aan zijn eerste twee albums ‘Rufus Wainwright’ (1998) en ‘Poses’ (2001), die hem bekende maakten bij het grote publiek en als inspiratiebron gold voor een resem van artiesten.

“20 years, what can I say? In life, one stands the test of time but in music, thankfully, one reaps the rewards. Come savour a very fine vintage of songs, those were some pretty good years!"

ARTIESTEN

RUFUS WAINWRIGHT