09.04.22 • 20:00

TICKETS

RHYE
09.04.2022

Georganiseerd door : LIVE NATION

Doors 19:00
Rhye 20:30 – 22:00

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondsheidscrisis, werd het concert van Rhye in het Koninklijk Circus, initieel voorzien op 15 november 2020 en vervolgens uitgesteld naar 24 april 2021, opnieuw uitgesteld. De nieuwe datum is nu gekend. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 9 april 2022. 

Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be.

Als begenadigd liedjesschrijver en componist met een adembenemende stem zet Mike Milosh alias Rhye zijn muzikale avontuur met talent en overtuiging voort. De Canadese artiest kondigt de komst van een nieuw album aan in 2020 alsook nieuwe concertdata overal ter wereld. Op z’n pad kruist hij ook Brussel voor een langverwacht concert in het Koninklijk Circus. 

Het oorspronkelijke duo met Deense kompaan Robin Hannibal, zette haar eerste stappen in L.A. met de opnames van het sublieme album ‘Woman’ (2013), met daarop uitmuntende nummers zoals “Open” en “The Fall”. Hun composities maken de mix tussen pop, R&B en soul en distilleren mysterieuze sferen die worden beheerst door hun jazzy geluid, wat resulteert in de perfect mix tussen Sade en The XX. De androgyne stem van Milosh bedient deze betoverende luchtsferen wonderwel. In 2018 lost het duo een tweede langspeler ‘Blood’ met romantische songs als “Please” en ”Summer Days”. In 2019 keert Rhye solo terug met ‘Spirit’, een magisch album dat door internationale critici wordt geprezen en waarop de minimalistische toetsen van de geniale Ólafur Arnalds terugkomen. Niet te missen! 

Ticketprijs (incl. servicekosten): 34,88 euro, Ongenummerde zit- staanplaatsen.

ARTIESTEN

RHYE

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!