22.09.2021 • 20:00

Koop uw tickets

PAUL PERSONNE
22.09.2021

Georganiseerd door : MB PRODUCTIONS

Omwille van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Paul Personne in het Koninklijk Circus naar 22 september 2021 verplaatst. De aangekochte tickets blijven geldig. Alle klanten worden persoonlijk gecontacteerd.

PAUL PERSONNE
22 september 2021
KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL

Paul Personne wordt door vele wereldsterren erkend als één van de allerbeste gitaristen. Zijn muziek is herkenbaar door de unieke combinatie van zijn warme stem met de klank van zijn Gibsongitaar. Hij wordt vaker onder gebracht bij de bluesartiesten, maar hij maakt ook andere schitterende melodieën en is een getalenteerde schrijver.

Na zijn laatste album "Puzzle 14" en het live album van de tournee "Electrique Rendez-vous", keert Paul Personne terug met een nieuw album dat hij scheef, componeerde en opnam tussen Normandië en Brussel: "Funambule ou tentative de survie en milieu hostile" (uitgebracht op 31 mei 2019 op Verycords).

Het is een warm en zinderend album geworden, vintage Paul Personne, met duivelse riffs en teksten over de wereld rondom hem, die hij brengt met zijn rauwe stem. Dit nieuwe album behandelt opnieuw thema's op die hem dierbaar zijn. Uiteraard worden mooie melodieën en melancholische ballades niet vergeten.

 
 

22.09.2021 • 20:00


DELEN

ARTIESTEN

PAUL PERSONNE

Vidéo's