22.09.2021 • 20:00

Koop uw tickets

PAUL PERSONNE
22.09.2021

Georganiseerd door : MB PRODUCTIONS

Omwille van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Paul Personne in het Koninklijk Circus naar 22 september 2021 verplaatst. De aangekochte tickets blijven geldig. Alle klanten worden persoonlijk gecontacteerd.

19h Doors
20h Paul Personne


Belangrijke info: naar aanleiding van de aankondigingen van het overlegcomité van vrijdag 20 augustus, zal dit concert enkel toegankelijk zijn voor mensen die het Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Dat wil zeggen dat je een officieel identiteitsdocument moet kunnen voorleggen (identiteitskaart of paspoort), plus één van de volgende zaken:

- Het volledige vaccinatieschema doorlopen hebben (2 dosissen Pfizer, Moderna of AstraZeneca of 1 dosis Johnson & Johnson) + twee weken
OF
- Een negatieve PCR-test kunnen voorleggen die dateert van maximaal 48u geleden (datum en uur van afname) – geldigheid: dag van afname + twee dagen (eind van geldigheid om 23u59)
OF
- Een negatieve antigeentest kunnen voorleggen die dateert van maximaal 24u geleden (datum en uur van afname) – geldigheid: dag van afname + één dag (eind van geldigheid om 23u59)
OF
- Een bewijs van genezing kunnen voorleggen (van meer dan 10 dagen oud en maximaal 180 dagen oud)

Opgelet, de organisatie zorgt zelf niet voor het Covid Safe Ticket, en voert ter plaatse ook geen tests uit. Het gaat om een QR-code die u in uw bezit dient te hebben:
- Op uw smartphone via de app CovidSafe.be via www.CovidSafe.be
- Afgedrukt op papier via de website mijngezondheid.belgie.be

Vanaf 19h zullen zich op enige afstand van de ingang van de zaal, in de Onderrichtsstraat, stewards bevinden die de QR-code van uw Covid Safe Ticket zullen inscannen. Uw concertticket wordt daarna aan de ingang van de zaal gescand.

Bars zullen gesloten blijven.
Vestiaires zullen gesloten blijven.

 

PAUL PERSONNE
22 september 2021
KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL

Paul Personne wordt door vele wereldsterren erkend als één van de allerbeste gitaristen. Zijn muziek is herkenbaar door de unieke combinatie van zijn warme stem met de klank van zijn Gibsongitaar. Hij wordt vaker onder gebracht bij de bluesartiesten, maar hij maakt ook andere schitterende melodieën en is een getalenteerde schrijver.

Na zijn laatste album "Puzzle 14" en het live album van de tournee "Electrique Rendez-vous", keert Paul Personne terug met een nieuw album dat hij scheef, componeerde en opnam tussen Normandië en Brussel: "Funambule ou tentative de survie en milieu hostile" (uitgebracht op 31 mei 2019 op Verycords).

Het is een warm en zinderend album geworden, vintage Paul Personne, met duivelse riffs en teksten over de wereld rondom hem, die hij brengt met zijn rauwe stem. Dit nieuwe album behandelt opnieuw thema's op die hem dierbaar zijn. Uiteraard worden mooie melodieën en melancholische ballades niet vergeten.

22.09.2021 • 20:00


DELEN

ARTIESTEN

PAUL PERSONNE

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!