14.03.24 • 20:00

TICKETS

PAROV STELAR
Support act : EL SICILIANO
14.03.2024

Georganiseerd door : LIVE NATION

19:00 Doors
19:30 - 20:10 EL SICILIANO
20:30 PAROV STELAR

Bereid je voor op een unieke en onvergetelijke muzikale reis! Parov Stelar kondigt vandaag een gloednieuwe tour aan waarmee hij naar de Europese theaters trekt in 2024. De meester van de electro swing zal zijn Belgische fans zeker trakteren op een moment van waanzin op donderdag 14 maart 2024 in het Koninklijk Circus in Brussel!

Marcus Fuereder, alias Parov Stelar, biedt ons een unieke kans om de magie van zijn muziek live te herontdekken in de intimiteit van kleine zalen. De muzikale pionier wil de energie en passie van zijn werken dichter bij de harten van zijn fans brengen. Deze zeer speciale tour belooft een unieke show en een heleboel onvergetelijke herinneringen. Parov Stelar brengt alle grootste nummers uit zijn prachtige discografie ten berde, evevals nummers die hij nog nooit live heeft gespeeld.

De ticketverkoop begint op vrijdag 6 oktober om 10u. Mis de exclusieve ervaring met Parov Stelar, zijn band en El Siciliano in het voorprogramma niet op 14 maart in het Koninklijk Circus in Brussel!

ARTIESTEN

PAROV STELAR

EL SICILIANO

Vidéo's


Parov Stelar (c) Tanja Schalling
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!