28.10.2021 • 20:00

Koop uw tickets

ONE NIGHT OF QUEEN
28.10.2021

Georganiseerd door : NEXT STEP

Belangrijke info: naar aanleiding van de aankondigingen van het overlegcomité van vrijdag 20 augustus, zijn de voorstellingen enkel toegankelijk voor mensen die het Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Dat wil zeggen dat je een officieel identiteitsdocument moet kunnen voorleggen (identiteitskaart of paspoort), plus één van de volgende zaken:

- Het volledige vaccinatieschema doorlopen hebben (2 dosissen Pfizer, Moderna of AstraZeneca of 1 dosis Johnson & Johnson) + twee weken.
OF
- Een negatieve PCR-test kunnen voorleggen die dateert van maximaal 48u geleden (datum en uur van afname) – geldigheid: dag van afname + twee dagen (eind van geldigheid om 23u59)
OF
- Een negatieve antigeentest kunnen voorleggen die dateert van maximaal 24u geleden (datum en uur van afname) – geldigheid: dag van afname + één dag (eind van geldigheid om 23u59)
OF
- Een bewijs van genezing kunnen voorleggen (van meer dan 10 dagen oud en maximaal 180 dagen oud)

Opgelet, de organisatie zorgt zelf niet voor het Covid Safe Ticket, en voert ter plaatse ook geen tests uit. Het gaat om een QR-code die u in uw bezit dient te hebben:
- Op uw smartphone via de app CovidSafe.be via CovidSafe.be
- Afgedrukt op papier via de website mijngezondheid.belgie.be


Zijn niet toegestaan :

  • een snelle zelftest
  • het voorleggen van een vaccinatiekaart
  • een onpersoonlijk document van een apotheek na een antigene test

Het Covid Safe Ticket is vereist vanaf 12 jaar. Kinderen van 11 jaar of minder moeten een identiteitsbewijs voorleggen.

Ouders kunnen de QR-code van hun kind(eren) van 12 tot 18 jaar downloaden via de Covid Scan-applicatie of via de site mijngezondheid.belgie.be

Gelieve de app of document alsook uw identiteitskaart klaar te houden bij uw aankomst in het Koninklijk Circus.

 

Dit concert, oorspronkelijk gepland op 11.09.2020, is verplaatst naar 28.10.2021. De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Eind 1991 is een tragisch moment in de Rockgeschiedenis en tegelijk voor alle muziekfans. Freddie Mercury, misschien wel het meest charismatische rockicoon ooit, overlijdt. Tegelijk verdwijnt QUEEN. De overblijvende bandleden besluiten in die periode unaniem dat zonder Freddie Mercury QUEEN niet kan verder bestaan.

THE SHOW MUST GO ON…

ONE NIGHT OF QUEEN is het meest authentieke en tegelijk het meest indrukwekkende totaalspektakel en eerbetoon ooit gewijd aan Queen. Gedurende de 2 uur durende showkomen alle legendarische hits aanbod. Bohemian Rhapsody, A kind of Magic, Friends will be Friends, Under Pressure, One Vision, Somebody to love, I want to break Free… en velen meer worden op de meest fascinerende manier gebracht door GARY MULLEN, als het ware de dubbelganger van Freddie Mercury. Met zijn band THE WORKS slaagt hij erin om de magie en de kracht van de legendarische band QUEEN live te brengen.

Info & Tickets: www.next-step.be + TICKETMASTER + FNAC

28.10.2021 • 20:00

Andere VERTONINGEN

05.10.2024 • 20:00

DELEN

ARTIESTEN

GARRY MULLEN AND THE WORKS

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!