17.06.2022 • 20:00

TICKETS

NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS
17.06.2022

Georganiseerd door : LIVE NATION

19h00: Doors
20h00 – 21h10: Nick Mason's Saucerful Of Secrets (1st show)
21h20 – 22h30: Nick Mason's Saucerful Of Secrets (2nd show)

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Nick Mason's Saucerful Of Secrets in het Koninklijk Circus, initieel voorzien op 18 mei 2020 en vervolgens uitgesteld naar 31 mei 2021, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal plaatsvinden opvrijdag 17 juni 2022. 

De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

 

NICK MASON’S SAUCERFUL OF SECRETS IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL.

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets komt terug naar ons land. Hij brengt zijn legendarische repertoire en een adembenemende productie naar het Koninklijk Circus in Brussel. Een unieke live-ervaring met een onmiskenbaar icoon uit de muziekgeschiedenis. Tickets voor het concert zijn nu beschikbaar.

Als oprichter en lid van Pink Floyd was Nick Mason aanwezig op al hun albums en concerten, van de eerste tot en met de allerlaatste noot op het ultieme Live 8 concert in 2008. De ongeëvenaarde drummer keert nu terug naar de voorgrond van de muziekscene met een schitterend nieuw project. Samen met Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris en Dom Beken brengt hij alle vroege hits van Pink Floyd weer tot leven, nummers uit iconische platen als ‘The Piper At The Gates Of Dawn’ en ‘A Saucerful Of Secrets’. Na een succesvolle passage in Antwerpen in september 2018, keert Nick Mason’s Saucerful Of Secrets terug naar België. Een niet te missen afspraak met een levende legend !

NICK MASON’S SAUCERFUL OF SECRET
Koninklijk Circus, Brussel

Ticketprijs (incl. servicekosten): 70,85 euros – 59,95 euros – 54,50 euros – 49,05 euros. Genummerde zitplaatsen.
Tickets zijn nu beschikbaar via Live Nation: www.livenation.be & Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be​​​​​​​

ARTIESTEN

NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!