16.02.2025 • 20:00

TICKETS

NATHY PELUSO
16.02.2025

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

Op 16 februari 2025 komt Latin-sensatie Nathy Peluso naar het Koninklijk Circus in Brussel voor haar allereerste eigen concert in ons land!

Tickets gaan in verkoop op vrijdag 21 juni om 10 uur via www.gracialive.be.

Nathy Peluso heeft zonet haar nieuwe tour ‘GRASA’ aangekondigd, met ook een stop in ons land. Sinds de release van haar veelgeprezen debuutalbum "Calambre" in 2020, heeft de in Argentinië geboren en in Spanje gevestigde zangeres, rapper en songwriter de Latijnse muziekindustrie stormenderhand veroverd met haar veelzijdigheid qua genres en explosieve performance-stijl. Nathy Peluso streeft ernaar te provoceren en haar voortdurende groei kent geen grenzen, wat haar status als toonaangevende artiest in de internationale muziekscene alleen maar versterkt. ​

'Calambre' katapulteerde Nathy naar instant roem en succes, waarbij ze de award voor "Best Alternative Album" won bij de Latin GRAMMYs van 2021 en een nominatie kreeg voor "Best Latin Rock or Alternative Album" bij de Grammy Awards in 2022. Daarnaast scoorde ze al hits met Bizarrap, C. Tangana en Tiago PZK, trad ze op tijdens Coachella, verkocht ze tweemaal de Movistar Arena uit in Buenos Aires, stond ze als headliner op de grootste zomerfestivals van Spanje en toerde ze er door heel het land. The Times gaf haar uitverkochte show in Londen in 2022 bovendien vijf sterren en noemde Nathy "op de snelle weg naar supersterrendom".

De verdienste ligt in haar veelzijdige muziek en onverzadigbare energie: getuige hiervan de krachtige track "Argentina" met rap-sensatie Trueno, haar pittige samenwerking met C. Tangana in de bachata-hit 'Ateo', haar vrouwelijke empowerment salsa-anthem 'MAFIOSA', haar meest virale BZRP Session, #36; en haar groeiende aantal fans over de hele wereld, waaronder een aantal baanbrekende tijdgenoten zoals Cardi B, Megan Thee Stallion en J Balvin.

Naast haar muzikale succes werd Nathy Peluso ook het gezicht van modemerken Bimba y Lola en Adidas. In februari 2022 werkte ze samen met het PlayStation-spel ‘Horizon Forbidden West’ om het officiële nummer “Emergencia” uit te brengen. Haar COLORS-sessie van ‘Sana Sana’ heeft meer dan 24 miljoen views verzameld, en “Delito”, het favoriete nummer onder haar fans, heeft intussen meer dan 85 miljoen streams bereikt (en nog eens 19 miljoen views op Cardi B’s Instagram).

In mei 2024 bracht Nathy Peluso haar nieuwste krachtige album “GRASA” uit, dat een meer volwassen en gedurfde Nathy laat zien die haar unieke capaciteiten als songwriter en performer bevestigt. Op het album navigeert ze moeiteloos door rap, ballads en tropische genres, waarbij ze elk genre met vakmanschap, precisie en vaardigheid belichaamt. De meeste tracks, die ze co-produceerde en co-schreef, zijn het resultaat van een nauwe samenwerking met de Venezolaanse muzikant en producer Manuel Lara (Kali Uchis, Bad Bunny). Fans zullen verheugd zijn Nathy's rap in volle kracht te horen op verschillende tracks in GRASA.  "Het album heeft een vleugje Tarantino-achtig geweld, gevaar, passie, het breken van regels, wat mij vertegenwoordigt omdat ik erg gepassioneerd ben," zegt Nathy.

Nathy Peluso heeft zonet haar nieuwe tour ‘GRASA’ aangekondigd, genoemd naar haar nieuwste album, wat haar eerste tour doorheen de V.S. zal zijn met ook stops in Europa. "De tour gaat over omarmen wie we zijn en dat vieren met elke beat," deelde Nathy vanochtend over de tour. "Het wordt rauw, krachtig en vol energie. Ik kan niet wachten om deze onvergetelijke momenten met jullie allemaal te delen!"

Op 16 februari 2025 komt Nathy Peluso naar het Koninklijk Circus in Brussel voor haar allereerste eigen solo-concert in ons land! Tickets gaan in verkoop op vrijdag 21 juni om 10 uur via www.gracialive.be.

ARTIESTEN

NATHY PELUSO

Vidéo's


NATHY PELUSO
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!