16.04.2024 • 20:00

TICKETS

MAHMOOD
Support act : TAWSEN
16.04.2024

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

MAHMOOD – THE EUROPEAN TOUR 2024
Na zijn succesvol concert vorig jaar in De Roma in Antwerpen, komt de Italiaanse ster MAHMOOD in 2024 naar Brussel voor een uniek concert, op 16 april in het Koninklijk Circus!

MAHMOOD heeft zojuist de EUROPEAN TOUR aangekondigd, waarbij hij naar de grootste concertzalen in 10 Europese steden zal trekken zoals Londen, Parijs, Amsterdam, Berlijn, Barcelona, Milaan, ...én ook Brussel: Op dinsdag 16 april 2024 in het Koninklijk Circus! 

Slechts in enkele jaren tijd is Mahmood uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde componist en zanger in Italië én daarbuiten: Na zijn succes met "Gioventù Bruciata" (platina plaat) en "Soldi" (viermaal platina) waarmee hij in 2019 het Sanremo Festival won, behaalde Mahmood in 2020 opnieuw de Top 10 hitlijsten met "Rapide" en "Dorado". Vandaag de dag heeft Mahmood 29 platina platen en 7 gouden platen in Italië, 6 platina platen en 3 gouden platen in het buitenland en bijna 2,7 miljard streams.

Na het winnen van het Sanremo Festival voor de tweede keer in 2022 met Blanco met het nummer “Brividi” (7 maal platina) en zijn tweede optreden tijdens het Eurovisiesong festival, trad Mahmood op in de grootste Europese & Italiaanse steden, tourde hij in de zomer rond met zijn Ghettolimpo Summer Tour én gaf hij een uitstekend optreden op het Sunny Hill Festival in Kosovo, het muziekfestival opgericht door Dua Lipa en haar vader. Afgelopen maart won hij bovendien de 'Best Docu Film Award' op de Filming Italy Los Angeles 2023 met "MAHMOOD", de docufilm waarin hij zijn opmerkelijke verhaal vertelt.

Deze zaterdag, 13 mei, zal Mahmood bovendien op het podium van de Liverpool Arena staan tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival 2023. Opmerkelijk, want het is de eerste keer dat een Italiaanse artiest wordt uitgenodigd als gastartiest op een editie van het songfestival buiten Italië!

Met de aankondiging van de EUROPEAN TOUR is Mahmood klaar om een nieuwe belangrijke stap te zetten in zijn carrière door met zijn muziek door heel Europa te reizen.  Mis zijn komst naar Brussel niet, op 16 april in het Koninklijk Circus! Tickets gaan deze vrijdag, 12 mei om 9 uur in verkoop op www.gracialive.be

ARTIESTEN

MAHMOOD

TAWSEN

Vidéo's


MAHMOOD
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!