11.03.2023 • 20:00

TICKETS

MACHIAVEL
11.03.2023

Georganiseerd door : MB PRODUCTIONS

MACHIAVEL – PHOENIX TOUR
11 MAART 2023
KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL

MACHIAVEL stelt in het voorjaar van 2023 hun nieuw album voor als onderdeel van de "PHOENIX TOUR".  Net als de mythische vogel is Machiavel uit de as herrezen om “Phoenix” te presenteren, hun 13e studio-album.

Na de zeer ontroerende "The Early Years tour" van 2019, gehouden als eerbetoon aan Mario Guccio, die in januari 2018 overleed, besloten Marc Ysaye, Roland De Greef, Hervé Borbé en Christophe Pons, meer verbonden dan ooit, om nieuwe nummers te componeren. De vraag over wie de zang voor zijn partij zou nemen stelde zich al snel en ze dachten aan Kevin Cools, zanger van de groep Feel. Zijn stem en persoonlijkheid waren Mario ter ore gekomen en hij noemde hem zijn "geestelijke zoon". Na een paar geslaagde pogingen werd Kevin door iedereen geadopteerd, omdat hij de perfecte belichaming was van de "Machiavellistische" geest.

"Phoenix" is het resultaat van Kevins komst bij de band, de onverbrekelijke vriendschap tussen de muzikanten en hun onwrikbare verlangen om samen muziek te maken en weer op pad te kunnen gaan! Zoals gewoonlijk levert de band een gevarieerd en verzorgd album af: 11 originele tracks, een mix van akoestische en elektrische sferen, sterke melodieën met subtiele arrangementen. Met “Phoenix” begint Machiavel aan een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis.

MACHIAVEL gaat in het voorjaar van 2023 weer op pad en speelt op 11 maart 2023 in het Koninklijk Circus. Tickets zijn nu te koop via www.ticketmaster.be.

ARTIESTEN

MACHIAVEL

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!