28.10.2022 • 20:00

Koop uw tickets

LIGABUE
28.10.2022

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

Vanwege logistieke redenen wordt het concert van Ligabue, initieel gepland op 25 mei 2022, dat oorspronkelijk op 1 mei 2020 was gepland en later verplaatst werd naar 26 mei 2021, is uitgesteld. Het concert vindt nu plaats op 28 oktober 2022 in Cirque Royal Brussels.

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickets voor de nieuwe datum zijn vanaf heden te koop via www.gracialive.be

We willen iedereen bedanken voor hun geduld en begrip en kijken er alvast naar uit om jullie in oktober 2022 te mogen verwelkomen in het Koninklijk Circus! 

Nog geen plannen op de Dag van de Arbeid? Nu wel! Ligabue komt naar ons land voor een onvergetelijk concert in Koninklijk Circus!

2020 is een belangrijk jaar voor de Italiaanse rockster. Hij viert zijn 30-jarige carrière met een Europese tour. Zijn succesvol traject begon in 1990 met een zelfgetiteld debuutalbum en in september speelt hij de hoofdrol in de concertenreeks “30 years in a day”. Zo staat hij in diezelfde maand in de RCF Arena Reggio Emilia met een al uitverkochte show. 100.000 tickets vlogen de deur uit. 

Zijn ongelooflijke rockattitude gecombineerd met het singer-songwritertalent zorgen voor de perfecte formule. Ligabue staat garant voor unieke livemomenten. Zo duurde zijn eerste tour drie jaar lang non-stop. Ook creëerde hij vier verschillende shows voor vier diverse locatietype’s, namelijk clubs, indoor sport arena’s, stadia en theaters. Een unicum waarbij hij steeds het ’sold out’ bordje mocht ophangen en in 2010 won hij zelfs de Tour dell’Anno award.

Het staat dus buiten kijf dat je een show van Ligabue moét hebben bijgewoond! Je heb de kans om van zijn concert te genieten in Koninklijk Circus. Tickets zijn beschikbaar via www.gracialive.be

28.10.2022 • 20:00


DELEN

ARTIESTEN

LIGABUE

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!