03.11.2024 • 20:30

TICKETS

JUDELINE
03.11.2024

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

JUDELINE, DE RIJZENDE STER VAN DE SPAANSE MUZIEKSCENE, KOMT OP 3 NOVEMBER 2024 NAAR DE KONINKLIJK CIRCUS CLUB IN BRUSSEL VOOR HAAR ALLEREERSTE EIGEN CONCERT IN ONS LAND!

Onlangs nog verbaasde ze een volle ING Arena in Brussel met haar innemende opening act tijdens het concert van  internationale superster J Balvin, die Judeline zelf uitkoos om het voorprogramma van zijn hele Europese tour te verzorgen, en op 3 november staat deze opkomende Spaanse zangeres op het podium van de Koninklijk Circus Club voor haar eigen concert! Mis de kans niet om haar ongelooflijke talent live te ervaren.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.gracialive.be

Judeline wordt gezien als hét nieuwe aanstormende talent dat klaarstaat om de muziekscene te herdefiniëren. Afkomstig uit de levendige regio Andalusië in Spanje, belichaamt deze 21-jarige zangeres en songwriter de essentie van de toekomst van muziek. Met een visie die diep geworteld is in haar lokale roots maar met een grenzeloze wereldwijde aantrekkingskracht, overstijgt Judeline's muziek genres, waarbij ze elementen van pop en elektronica mengt met traditionele invloeden, en een wereldwijd publiek weet te boeien.

Judeline is de eerste Spaanse artieste die deelneemt aan de Spotify Singles-campagne, met nieuwe interpretaties van hits zoals "La Tortura" van Shakira en "Soy El Único" van Yahritza Y Su Esencia.

Midden 2023 verraste Judeline met haar single "Canijo", een gedeconstrueerde funk met een experimentele elektronische touch, geprezen door zowel de internationale pers — het nummer bereikte de 16e plaats in de lijst van beste nieuwe nummers van 2023 volgens The Fader — als het publiek, met meer dan 10 miljoen streams op alle platforms.

Bestempeld als een VEVO DSCVR-artiest om in 2024 in de gaten te houden, heeft Judeline al indruk gemaakt met haar debuutoptredens in Mexico en haar verschijningen op Spaanse festivals.

De anticipatie groeit terwijl Judeline zich voorbereidt om haar debuutalbum uit te brengen, een samenwerking met gerenommeerde producenten die tegen het einde van het jaar uitkomt. Dit album belooft een getuigenis te zijn van Judeline's talent en potentieel.

Mis deze onvergetelijke avond vol muziek en passie niet, op 3 november 2024 in de Koninklijk Circus Club! Tickets zijn beschikbaar op www.gracialive.be.

ARTIESTEN

JUDELINE

Vidéo's


JUDELINE
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!