02.09.19 • 20:00

TICKETS

HOZIER
Support : DAVID KEENAN
02.09.2019

Georganiseerd door : LIVE NATION

19:00 Doors
20:00 - 20:30 David Keenan
21:00 - 22:30 Hozier

In november 2018 tekende hij al voor een verbluffende show in het Koninklijk Circus. Met een handvol nieuwe nummers uit zijn prachtige EP ‘Nina Cried Power’ kreeg hij de Brusselse fans toen helemaal op zijn hand. In 2019 schakelt de jonge Ier nog een versnelling hoger! Met zijn tweede langspeler vertrekt hij op wereldtournee, en maakt hij op 2 september opnieuw zijn opwachting in het Koninklijk Circus.

Op 1 maart verschijnt officieel zijn tweede album ‘Wasteland, Baby!’, waaruit hij al enkele krachtige, maar ook betoverend zachte tracks onthulde. Hozier is vernieuwend, rijpt als een goede wijn en begeeft zich in uitstekend gezelschap - van Mavis Staples tot Booker T Jones. Voor zijn nieuwe plaat introduceerde hij gospel, soul en R&B in zijn immer intense rockwereldje. Onweerstaanbare oorwurmen als “Nina Cried Power”, “Movement”, “Shrike” en “Almost (Sweet Music)” doen nu al stof opwaaien.

Na een zomertournee doorheen de States keert Hozier dit najaar dus terug naar Europa voor een tweede concertreeks, die uiteraard ook bij ons halt houdt. Op 2 september staat Hozier op de planken in het Koninklijk Circus. De gedroomde setting voor een pakkend concert van dit absolute rastalent.

ARTIESTEN

HOZIER

DAVID KEENAN

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!