20.02.2019 • 20:00

TICKETS

HANSON
20.02.2019

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

HANSON 
String Theory Tour

Wie jong was in 1997 herinnert zich ongetwijfeld de door de Dust Brothers (producers van onder andere the Beastie Boys en Beck) geproducete ‘MMMBop’. Een oorwurm die in 27 verschillende landen nummer één werd. Op slag vergaten de piepjonge broers Isaac, Taylor en Zac Hanson hun geploeter in de marge.

De jongens hadden voordien al vijf jaar aan hun muziek gewerkt en twee platen in eigen beheer uitgebracht. ‘Middle of nowhere’ -hun debuut voor Mercury- oversteeg alle verwachtingen. De plaat bevatte 5 hitsingles (‘MMMBop’, ‘Where’s the love’, ‘I will come to you’, ‘Weird’ en ‘Thinking of you’) en werd wereldwijd door 10 miljoen gezinnen geadopteerd.

Hun concert in Trix afgelopen jaar veroorzaakte een stormloop en was in een mum van tijd uitverkocht! Op 20 februari komen ze terug naar Koninklijk Circus met hun String Theory Tour, waarbij een full-orkest hun beste hits zal begeleiden. Naast de jubileumplaten ‘Middle of Nowhere’, ‘Middle of Nowhere Acoustic’ & ‘The Walk’ en ‘Anthems’ zullen ze er ook hun -nog te verschijnen- dubbelplaat ‘String Theory’ in de bloemetjes zetten.

Het optreden in Koninklijk Circus wordt een eerbetoon aan hun muziek en fans. Met een snuifje soul, een vleugje rock ‘n’ roll en veel harmonie willen ze hun trouwste fans extra verwennen. De voorverkoop voor dit uniek concert start op dinsdag 2 oktober om 10u via greenhousetalent.be. Voor al wie oprecht jong was in 1997 (de broertjes Hanson en hun fans dus), is de countdown begonnen!

ARTIESTEN

HANSON