30.03.25 • 20:00

TICKETS

HANIA RANI
30.03.2025

Georganiseerd door : LIVE NATION

HANIA RANI OP ZONDAG 30 MAART 2025 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL!

Hania Rani wordt met elk concert beter en beter! Nadat ze afgelopen najaar de OM in Luik betoverde, kondigt ze nu een nieuwe reeks tourdata aan voor haar nieuwe project ‘Hania Rani & Ensemble present Ghost’! De Poolse artieste sluit de cyclus rond haar jongste album ‘Ghosts’ af met geheel nieuwe arrangementen, begeleid door een groot ensemble. Een afspraak met de Belgische fans ligt vast op zondag 30 maart 2025, in het Koninklijk Circus in Brussel.

Hania Rani: “I also consider this tour as a summing up of my expansive touring in 2023 and 2024 and a last luminous chunk before my well-earned dimmed period of quietness. I find it utterly inspiring and moving to finish this exciting ghostly adventure in such a profound and expansive way - celebrating it with a special set of people and my dear listeners”.

Deze virtuoze artieste raakt de ziel met ontroerende melodieën en een piano die navigeert tussen klassieke muziek en moderniteit. Hanna Raniszewska, ook bekend als Hania Rani, komt uit Gdańsk en combineert als geen ander ultramodern, minimalistisch en bovennatuurlijk. In 2023 verraste ze opnieuw met ‘Ghosts’, haar derde studioalbum. Ze werkt onder meer samen met Patrick Watson, Duncan Bellamy van Portico Quartet en haar onafscheidelijke compagnon Ólafur Arnalds. Na een grote tournee die de planeet rondreisde, bracht ze haar romantische visie op het project tot leven op enkele van de meest prestigieuze locaties in Europa. Vanaf maart 2025 gaat ze weer op pad met ‘Ghosts’, opnieuw gearrangeerd voor een groot ensemble met strijkers, houtblazers en koperblazers, die haar bij elk optreden op het podium vergezellen. Het doel is om de complexe aard van het album aan te tonen met behulp van honderden geluiden, smaken en verhalen. Hania zal samenwerken met negen andere muzikanten met uiteenlopende achtergronden; veelal vrienden en mensen met wie ze al jaren samenwerkt (waaronder cellist Dobrawa Czocher en bassist Ziemowit Klimek). Ze zal haar muziek tot leven brengen met zowel akoestische als digitale geluiden, waarbij ze schijnbaar gescheiden werelden, die haar muzikale essentie en artistieke traject vormen, samenbrengt. Een iconisch moment in haar carrière, dat wil je niet missen!

Tickets beschikbaar vanaf vrijdag 21 juni om 11u

ARTIESTEN

HANIA RANI

Vidéo's


HANIA RANI
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!