21.04.2022 • 20:00

TICKETS

FRANZ FERDINAND
SUPPORT ACT : PIP BLOM
21.04.2022

Georganiseerd door : LIVE NATION

19:00 Doors
20:00 - 20:30 Pip Blom
21:00 - 22:30 Franz Ferdinand

“Take Me Out”, “No You Girls”, “Do You Want To”… om er maar een paar te noemen, zijn stuk voor stuk wereldhits die nog niet aan relevantie hebben ingeboet. Franz Ferdinand is terug en viert dat met de aanstaande release van ‘Hits to the Head’, hun allereerste Best Of Album. De Schotse rockers ontmoeten hun Belgische fans in het Koninklijk Circus. Sinds de release van hun gelijknamige debuutalbum in 2004, heeft Franz Ferdinand zichzelf gevestigd als de typische Brit rockband, met zinderende gitaarriffs en een waanzinnige energie die je vanaf de eerste noten in zijn greep houdt. Meer dan 15 jaar na die mijlpaal, hebben ze vijf euforische albums op hun naam staan, waarvan wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren zijn verkocht. Met twee Brit Awards en vijf Grammy nominaties, vernieuwen de Schotten zich voortdurend en bieden ze intense en emotionele momenten tijdens hun liveoptredens, zoals tijdens hun wilde sets op Rock Werchter, Pukkelpop of Dour. 

Door een wijziging in hun tourschema ziet Franz Ferdinand zich genoodzaakt om hun concert, dat zou plaatsvinden op 19 april 2022 in Vorst Nationaal, uit te stellen naar donderdag 21 april 2022 in het Koninklijk Circus.

Fans die al in het bezit waren van een ticket, zullen persoonlijk gecontacteerd worden. Zij zullen tickets toegestuurd krijgen voor het concert in het Koninklijk Circus. Zij die zich niet kunnen vrijmaken voor de nieuwe datum, kunnen uiteraard rekenen op een volledige terugbetaling.

ARTIESTEN

FRANZ FERDINAND

PIP BLOM

Vidéo's


Franz Ferdinand (c) Donald Milne