02.12.19 • 20:00

TICKETS

FKA TWIGS
02.12.2019

Georganiseerd door : LIVE NATION

FKA TWIGS OP MAANDAG 2 DECEMBER 2019 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL! 

Doors : 19h
FKA twigs : 20h30 - 22h00

FKA twigs neemt al jaren de Engelse elektronische scene op sleeptouw en tekent met de single “Cellophane” voor een opmerkelijke comeback. Een kleine, krachtige en dampende bom samen met de New Yorkse producer Nicolas Jaar geschreven als voorsmaakje van haar tweede album ‘Magdalene’. Vandaag onthult ze een nieuwe internationale tournee, met daarbij een stop in Brussel op maandag 2 december in het Koninklijk Circus.

Drie jaar na de enorme fuzz rond haar eerste album ‘LP1’ in 2014, is Tahliah Debrett Barnett aka FKA twigs nog geen greintje van haar opmerkelijke uitstraling verloren. Een rauwe lichaamsbouw, een betoverende stem, maar vooral een onmiskenbaar talent om nummers als “Two Weeks”, “Pendulum”, “Video Girl” en “Water Me” neer te pennen. Als artistiek gezicht van een nieuwe generatie uitstekende muzikanten, ontwikkelt FKA twigs een ultramodern geluid, doordrenkt met een rijke creatieve energie. Haar videoclips zijn echte visuele en intense uitvoeringen, met invloeden van de grootmeester herself. Met haar doordachte artistieke visie oogst ze bakken lof van haar collega’s en de trouwe steun van een geïnformeerd en steeds groter publiek.

FKA TWIGS
Koninklijk Circus, Brussel
Maandag 2 december 2019 – 20u

Ticketprijs (incl servicekosten): 34,88 euros – Ongenummerde zit- en staanplaatsen.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 september om 10u via Live Nation: www.livenation.be en via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

ARTIESTEN

FKA TWIGS

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!