05.05.2024 • 20:00

TICKETS

DIRTY DANCING in concert
05.05.2024

Georganiseerd door : MB PRODUCTIONS

DE DIRTY DANCING IN CONCERT WORLD TOUR KOMT NAAR BRUSSEL

Een wereldwijde live filmconcerttour herdenkt de 35ste verjaardag van de film- en hitklassieker

Herbeleef het tijdloze liefdesverhaal van Baby en Johnny. Ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum wordt de iconische film op een groot bioscoopscherm geprojecteerd met een band en zangers live op het podium. Met een soundtrack die een generatie definieerde, belooft Dirty Dancing in Concert de klassieker uit de jaren 80 op spectaculaire wijze nieuw leven in te blazen!

Het publiek dat Dirty Dancing in Concert bijwoont, beleeft de hitfilm op een unieke en onvergetelijke manier. Een volledige vertoning van de digitaal geremasterde film vindt plaats, terwijl een band en zangers de nummers live uitvoeren, synchroon met de film. Blijf zeker ook voor de afterparty en zing en dans mee met de band op je favoriete Dirty Dancing nummers.

Dirty Dancing in Concert doet tijdens de Europese toer van 2024 ook Brussel aan. De film gaat in première ter ere van het 35-jarig jubileum van de film en biedt fans een nieuwe manier om zich onder te dompelen in de wereld van Dirty Dancing, terwijl ze de klassieker vieren die ze kennen en waar ze van houden.

Dirty Dancing werd geregisseerd door Emile Ardolino, geschreven door Eleanor Bergstein, geproduceerd door Linda Gottlieb en bracht Patrick Swayze en Jennifer Gray in hun meest iconische filmrollen, samen met Jerry Orbach en Cynthia Rhodes. Het was een wereldwijd kassucces toen de film in 1987 uitkwam. De soundtrack leverde twee multi-platina albums op en meerdere singles, waaronder het met een Academy Award® bekroonde Best Original Song “(I've Had) The Time of My Life”. Met een brutowinst van meer dan 214 miljoen dollar wereldwijd veroverde Dirty Dancing de harten van het publiek overal ter wereld.

Baby Houseman (Jennifer Grey) en haar familie gaan in de zomer van 1963 op vakantie naar het prachtige resort Kellerman’s Mountain House in de Catskills. Geïntrigeerd door de dansinstructeur van het team, Johnny Castle (Patrick Swayze), en hun totaal verschillende levensstijl dan die van anderen, leert Baby dansen terwijl ze de tijd van haar leven heeft en verliefd wordt. Het wordt een zomer die ze nooit zal vergeten.

De tour van Dirty Dancing in Concert past binnen een reeks live filmconcerten met Lionsgate films, die internationaal toeren, waaronder ook het zeer succesvolle La La Land in Concert, met tot nu toe meer dan 125 optredens in 25 landen.


Dirty Dancing
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!