16.05.2019 • 20:00

TICKETS

DAVID BISBAL
16.05.2019

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

DAVID BISBAL
Nota Tour 2019

 

David Bisbal, één van de grootste Spaanse artiesten van zijn generatie komt op 16 mei 2019 naar het Koninklijk Circus voor een niet te missen concert!

David Bisbal komt op 16 mei naar het Koninklijk Circus in Brussel. De artiest keert terug naar Brussel met zijn bruisende energie en een volledig nieuwe productie, om zijn fantastische liveshow aan de Belgische fans voor te stellen.

Bovendien bevindt hij zich op een hoogtepunt in zijn carrière, nu zijn nummer met Sebastian Yatra - A Partir de Hoy - hoge toppen scheert en goed was voor dubbel platina. De song werd al meer dan 170 miljoen keer bekeken op Vevo / Youtube, stond in de top 10 op YouTube Global, werd 50 miljoen keer gestreamd op Spotify en bereikte de eerste plaats op de digitale hitlijsten in Spanje en 10 andere landen. Daarnaast kwam onlangs nog zijn nieuwste hit Perdón uit, een duet met Greeicy dat een maand na de release al meer dan 50 miljoen keer bekeken werd op YouTube.

Naast zijn 6 studioalbums en meer dan 700 concerten wereldwijd in de voorbije 15 jaar heeft David Bisbal een reeks doelen bereikt die hem tot een van de grootste internationale Spaanse artiesten hebben gemaakt. Zijn albums gingen meer dan 6 miljoen keer over de toonbank, hij behaalde 48 platinaplaten en 80 nationale en internationale prijzen, waaronder 2 Premios Ondas, 3 Latin Grammy Awards en onlangs nog een Golden Music Award voor zijn carrière en een New York Award voor beste latino-artiest.

Album na album en op tournee blijft hij evolueren, zoals hij demonstreerde in 2017 met zijn tournee Hijos del Mar. Hij speelde toen meer dan 50 concerten in Spanje, tien Latijns-Amerikaanse landen, én Londen, goed voor meer dan 300.000 toeschouwers. Tijdens zijn meest recente TOUR 2018, waarmee hij dit jaar nog eens tal van concerten speelde in Spanje en Latijns-Amerika, gaf hij tijdens zijn laatste show op de Palermo Racetrack in Buenos Aires het beste van zichzelf voor bijna 10.000 toeschouwers.

 

De concerten van David Bisbal verrassen van begin tot einde, zonder ook maar een minuutje rust. Zijn succesvolle repertoire, nummer 1-hits en fantastische energie steken het publiek aan, dat meer dan twee uur lang mee zingt en danst. Bovendien is elke show een modern visueel spektakel.

David Bisbal is overigens een van de meest succesvolle internationale artiesten en werkte de voorbije jaren samen met sterren als Miley Cyrus, Rihanna, Juanes, Juan Luis Guerra, Luis Fonsi, Raphael, Juan Gabriel, Plácido Domingo, Stevie Wonder, Jennifer López, Chris Brown, Daddy Yankee en onlangs nog Sebastián Yatra.

Hij trad op in enkele van de meeste iconische zalen ter wereld, zoals de Royal Albert Hall, de O2 Arena in Londen, Carnegie Hall en het Barclays Center in New York.

Mis deze unieke gelegenheid niet om deze spectaculaire show van David Bisbal mee te maken. Afspraak op 16 mei 2019 in het Koninklijk Circus Brussel.

ARTIESTEN

DAVID BISBAL