27.11.2024 • 20:00

TICKETS

CARMINA BURANA
27.11.2024

Georganiseerd door : BALLETS

Carmina Burana, wees klaar om het te voelen!

Meer dan 400 opvoeringen, 250.000 kijkers wereldwijd, overal staande ovaties!

"Krachtig en episch" "Een knaller, uitermate muzikaal, in een goed tempo uitgevoerd, betoverend en ritualistisch". "Een tien minuten durende staande ovatie door het publiek van 'Maison de la danse", ...

We krijgen een inkijk in het rituele leven van een barbaarse mensachtige kolonie die in de ruïnes van een beschaving probeert te leven en die vecht voor haar overleving, angsten overwint, zich een weg zoekt doorheen alles wat het lot haar brengt. Soms brengt dat lot liefde, vreugde, soms ook verdriet of de dood. Een meisje dat voorbestemd is om maar kort te leven, kan echt geluk ervaren, al is het maar voor even. Wanneer de liefde haar al het slechte doet vergeten en haar doet geloven in een ander, beter leven. Maar Fortuna is wispelturig en wreed. Ze geeft niet om de schoonheid van het moment.

 Door teleurstelling, vreugde en angst te ervaren, kunnen we veel leren over onszelf, ons eigen lot en onze kansen - over onze menselijkheid.
(choreograaf Tamás Juronics)          

 

De populairste voorstelling van Szeged Contemporary Dance Company op het bekende muziekstuk van Carl Orff, CARMINA BURANA

Het monumentale muzikale meesterwerk van Carl Orff werd in 2000 nieuw leven ingeblazen als een spectaculaire danstheaterbewerking door de bekroonde Szeged Contemporary Dance Company. Het stuk geeft op pakkende wijze de gemeenschappelijke angsten en vreugdes weer van een denkbeeldige barbaarse gemeenschap, die via geheimzinnige rituelen tot de laatste snik vecht voor haar overleving en menselijkheid.

ARTIESTEN

SZEGED CONTEMPORARY DANCE BALLET

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!