24.09.22 • 20:00

TICKETS

CALUM SCOTT
24.09.2022

Georganiseerd door : FKP SCORPIO

Calum Scott op zaterdag 24 september in het Koninklijk Circus in Brussel

Calum Scott, de Britse singer-songwriter die doorbrak na zijn deelname aan Britain’s Got Talent in 2015, komt op zaterdag 24 september naar het Koninklijk Circus in Brussel. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 25 maart 11:00 via www.ticketmaster.be.

De in Yorkshire geboren Calum Scott doet in 2015 mee aan Britain’s Got Talent, zijn ingetogen versie van ‘Dancing On My Own’ wordt direct een hit. Dat levert hem geen eerste plaats op bij de talentenjacht, maar wél een platencontract. In 2018 komt zijn debuutalbum ‘Only Human’ uit, direct goed voor een gouden status in de UK.

Oorsponkelijk was Calum drummer, maar zijn zus Jade herkent zijn talent en moedigt hem aan om te zingen. Ze doen beiden auditie voor Britain’s Got Talent, maar enkel Calum mag van Simon Cowell direct door na de halve finale. The boy next door met zijn hoge en iets wat nasale stemgeluid is absoluut favoriet bij het publiek, maar wint het in de finale niet van zijn zenuwen. 

Dankzij zijn fanbasis kan Calum zijn job opzeggen en vol voor de muziek gaan, en met succes. Hits als ‘You Are The Reason’ (met Leona Lewis), ‘Rhythm Inside’ en ‘Where Are You Now’ volgen elkaar op. Die laatste is een samenwerking met onze eigen Lost Frequencies. Eerder dit jaar bracht hij ‘If You Ever Change Your Mind’ uit, voorloper van een nieuw album. Een track die hij in LA opnam met Mozella, Hayley Warner en Greg Kurstin. Met Kurstin (Adele, Beck, Sia, Paul McCartney, Foo Fighters, Kendrick Lamar) aan de knoppen levert Scott Calum alvast weer een top single af die zeker ook in Brussel te horen zal zijn op 24 september.

Calum Scott komt op zaterdag 24 september naar het Koninklijk Circus in Brussel. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 25 maart 11:00 via ticketmaster.be.

Tickets*:

Cat 1: 44,80 euro
Cat 2: 39,20 euro
Cat 3: 33,60 euro
*Prijzen inclusief servicekosten

 

ARTIESTEN

CALUM SCOTT

Vidéo's