20.10.2019 • 19:00

TICKETS

THE WALL
20.10.2019

Georganiseerd door : CLASSICALL - ARS LYRICA

Pink Floyd – THE WALL – De Rockopera !

18:00 Doors
19:00-19:45 THE WALL
19:45-20:10 Break
20:10-21:00 THE WALL

Een muur bouwen tussen het publiek en de groep : dat was in 1977 de reactie van Roger Waters op de houding van sommige fans ! Het vergde twee jaar voorbereiding, acht maanden opnames, een  totale conceptaanpassing, op het schizofrene af ……Maar op 30 november 1979 stelt Pink Floyd eindelijk het mythische album voor van een groep op het toppunt van zijn populariteit.

Veertig jaar later is de rockopera nog altijd actueel en springlevend… nieuwe uitgaves en heruitgaves, meer dan dertig miljoen albums  verkocht !

De uitdaging om een nieuwe interpretatie van dit œuvre te brengen is immens maar de middelen en het talent die werden samengebracht navenant.

Geïnspireerd en gesteund door de prestigieuze Floyd Revival Orchestra en onder leiding van de Franse choreograaf Johan Nus brengen de dansers en zangers van het Ars Lyrica gezelschap deze ongelooflijk knappe show « Pink Floyd – The Wall – rockopera » in de mooiste Belgische theaters !

Muziek op identieke wijze, originele projecties, een uiterst indukwekkend decor, prachtige choreografieën… dit is niet zo maar een concert, niet zo maar een ballet, niet zo maar een remake, dit is een totaalspektakel,  een imposante rockopera, sterk, geïnspireerd zoals u er ongetwijfeld zelden zag.

Niet te missen !

Booking & info : www.classicall.be