03.11.2020 • 20:00

Uitgesteld

THE MUSICAL BOX
03.11.2020

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

Het concert van The Musical Box wordt verplaatst naar donderdag 18 maart 2021 

Beste,

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken, kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. Maar we hebben goed nieuws: het concert van The Musical Box, dat zou plaatsvinden op dinsdag 03/11/2020 in het Koninklijk Circus, wordt verplaatst naar donderdag 18/03/2021.

Je tickets voor The Musical Box blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

Ben je om persoonlijke redenen verhinderd het evenement op de nieuwe datum bij te wonen, dan kan je een verzoek tot terugbetaling indienen onder bepaalde voorwaarden en binnen de 30 dagen. Meer informatie hier. Heb je de financiële ruimte? Maak dan mee het verschil voor deze organisator en zijn toekomstige evenementen door geen terugbetaling te vragen.

Wij danken alle fans voor hun begrip en kijken ernaar uit jullie te verwelkomen op de nieuwe datum.

Met vriendelijke groeten,
Ticketmaster & Greenhouse Talent 

 

The Musical Box brengt Genesis’ ‘The Lamb Lies Down on Broadway’ live in het Koninklijk Circus

Het internationaal gerenommeerde en veelgeprezen The Musical Box gaat voor de laatste keer op tournee met het legendarische album ‘The Lamb Lies Down on Broadway’ (1974) van de al even legendarische band Genesis. Op 3 november houdt de show halt in het Koninklijk Circus in Brussel. 

The Musical Box wordt gezien als dé officiële tributeband van Genesis, die als enige de zegen kreeg van Genesis én Peter Gabriel. The Musical Box biedt zijn toeschouwers een meeslepende muzikale reis doorheen het excentrieke universum van Genesis. Een unieke voorstelling die de essentie van de concerten van de iconische groep vat.

Voor de show heeft de band zich gebaseerd op de originele tour die Genesis deed met ‘The Lamb Lies Down on Broadway’, waardoor je je moeiteloos terug in de tijd waant. Tijdens de voorbereidingen kreeg The Musical Box ook de hulp van Genesisleden Mike Rutherford en Tony Banks. Zo kregen ze bijvoorbeeld de originele dia’s ter beschikking die Genesis voor de ‘The Lamb Lies Down on Broadway’-tournee gebruikte. The Musical Box zal het succesalbum integraal brengen zoals het destijds klonk en eruit zag.

‘The Musical Box reproduceert perfect waar Genesis voor staat.” - Peter Gabriel

“Het gaat hier niet over een tributeband. Ze concentreren zich op een welbepaalde periode en reconstrueren deze waarheidsgetrouw in een echt theatraal werk.” - Phil Collins

Ontdek één van de eerste rockopera’s in de geschiedenis, gebracht door The Musical Box op het podium van het Koninklijk Circus ! 

 

 

 

ARTIESTEN

THE MUSICAL BOX