16.05.2022 • 20:00

Koop uw tickets

THE LEGEND: TRIBUTE TO MORRICONE
16.05.2022

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

Het spijt ons om aan te kondigen dat The Legend: Tribute to Morricone, oorspronkelijk gepland op 16 mei 2022 in Koninklijk Circus, wordt geannuleerd.

Je bestelling wordt automatisch terugbetaald. Je dient geen verdere stappen te ondernemen.

 

The Legend: Tribute to Morricone komt op 16 mei 2022 naar het Koninklijk Circus te Brussel 

De alom geprezen productie met maar liefst 54 UITVERKOCHTE DATA IN ITALIË 

komt eindelijk naar ons land!

Een uniek eerbetoon aan één van de grootste filmcomponisten aller tijden: Ennio Morricone

Herbeleef zijn onvergetelijke soundtracks voor films als "The Mission", "Once Upon a Time in the West", "The Good, the Bad and the Ugly", "Cinema Paradiso" en nog vele andere meesterwerkenlive in het Koninklijk Circus te Brussel. Uitgevoerd door het 30-koppige Ensemble Symphony Orchestra en een geweldige sopraan.

Eerbetoon aan Ennio Morricone
In juli 2020 overleed een van de meest legendarische componisten die de filmwereld gekend heeft: Ennio Morricone. De soundtracks die Morricone componeerde voor films als "Once Upon a Time in the West", "The Good, the Bad and the Ugly" en "Cinema Paradiso" werden net zo legendarisch als die films zelf. Als geen ander wist Morricone de onuitgesproken sfeer van een film in klanken te vatten. Waarbij hij er tijdens zijn carrière, die meer 

dan 60 jaar en 400 scores omspande, telkens in slaagde zichzelf opnieuw uit te vinden. Zijn werk voor de westerns van Sergio Leone werd bepalend voor de klank van het Wilde Westen. Muziek uit deze films, en vele andere, hoort u tijdens The Legend: Tribute to Morricone.

 
Ensemble Symphony Orchestra
Dit orkest is niet zomaar een naam in de Italiaanse symfonische scène; zo heeft het ensemble een aantal grote samenwerkingen op haar naam staan met onder andere Mario Biondi, Andrea Bocelli, Sting, Kylie Minogue, Robbie Williams, Nile Rogers, Sam Smith en Luis Bacalov.

The Legend: Tribute to Morricone is dus nu ook eindelijk in 2022 in België te bewonderen! 

Het eerbetoon aan de legendarische componist houdt op 16 mei 2022 halt in het Koninklijk Circus te Brussel

16.05.2022 • 20:00


DELEN

ARTIESTEN

ENSEMBLE SYMPHONY ORCHESTRA