03.04.2022 • 19:00

Geannuleerd

SNATAM KAUR
03.04.2022

Georganiseerd door : Soul Happenings

Owv de huidige situatie en de moeilijkheden die daarmee gepaard gaan (reizen, testen, aantal toegelaten personen....), besloten wij samen met de artiesten om het concert van Snatam Kaur in het Koninklijk Circus te annuleren.  Er is een nieuwe datum vast gelegd, 28 & 29 mei, in de hoop dat tegen dan er meer mogelijk is.  

De bedoeling en de wens van de artiesten is een concert in kleinere setting in buitenlucht, om zo de kansen te vergroten om vrijer te kunnen samen komen.  De locatie wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd, evenals wat dit inhoudt voor uw ticket.  

Ontzettend dank voor jullie begrip, geduld en vertrouwen.  

 

Peace through Sacred Chants Tour

Eindelijk is het weer zo ver Snatam Kaur komt terug naar België!  Concert, chant feest, muzikale groep meditatie, een yoga les in melodie...wat is nu eigenlijk de beste manier om een live concert van Snatam Kaur te omschrijven? Het is dit allemaal en nog veel meer..... 

Snatam Kaur is een bezielde zangeres en violiste, een vrouw met een zachtheid die elke mens raakt.  Snatam's goddelijk melodisch songs, gebaseerd op traditionele Sikh mantra's worden naar een hoger niveau gebracht door de Engelse verzen die de betekenis van de "heilige klanken" uitdrukken. Dit helpt het publiek om zich er ook emotioneel mee te verbinden.

Snatam begeleidt zichzelf op harmonium, guitaar en viool. Vaak brengt zij haar publiek in pranayama (yogi ademhaling) of laat ze iedereen rechtstaan voor wat stretching, wat dan vaak uitmondt in een "sacred dance".  Tegen het eind van de avond ken je het grote comsische geheim: devotionele muziek is geweldig. Sat Nam!

Doors : 18:00
Show : 19:00

03.04.2022 • 19:00


DELEN

ARTIESTEN

SNATAM KAUR

Vidéo's