19.04.2020 • 19:00

Uitgesteld

SNATAM KAUR
19.04.2020

Georganiseerd door : Soul Happenings

De voorstelling van Snatam Kaur, die voorzien was op 19 april 2020 en 18 april 2021 in het Koninklijk Circus, wordt opnieuw verplaatst naar 03 april 2022. Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via e-mail.

Peace through Sacred Chants Tour

Eindelijk is het weer zo ver Snatam Kaur komt terug naar België!  Concert, chant feest, muzikale groep meditatie, een yoga les in melodie...wat is nu eigenlijk de beste manier om een live concert van Snatam Kaur te omschrijven? Het is dit allemaal en nog veel meer..... 

Snatam Kaur is een bezielde zangeres en violiste, een vrouw met een zachtheid die elke mens raakt.  Snatam's goddelijk melodisch songs, gebaseerd op traditionele Sikh mantra's worden naar een hoger niveau gebracht door de Engelse verzen die de betekenis van de "heilige klanken" uitdrukken. Dit helpt het publiek om zich er ook emotioneel mee te verbinden.

Snatam begeleidt zichzelf op harmonium, guitaar en viool. Vaak brengt zij haar publiek in pranayama (yogi ademhaling) of laat ze iedereen rechtstaan voor wat stretching, wat dan vaak uitmondt in een "sacred dance".  Tegen het eind van de avond ken je het grote comsische geheim: devotionele muziek is geweldig. Sat Nam!

Doors : 18:00
Show : 19:00

 
 

ARTIESTEN

SNATAM KAUR

Vidéo's