05.11.2020 • 20:00

Uitgesteld

JON HOPKINS
05.11.2020

Georganiseerd door : LIVE NATION

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Jon Hopkins in het Koninklijk Circus, initieel voorzien op 1 april 2020 en vervolgens uitgesteld naar 5 november 2020, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal plaatsvinden op zondag 7 november 2021.

Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum.

JON HOPKINS
Polarity Tour 2020
Koninklijk Circus, Brussel

Na zijn ‘Singularity Tour’ waarmee hij (onder meer in de AB in 2018) met uitverkochte dj-sets uitpakte, gaat Jon Hopkins komend voorjaar weer de baan op met de ‘Polarity Tour 2020’! Dat doet hij dit keer vergezeld van een ensemble van muzikanten. De Londenaar trapt af in Edinburgh, om vervolgens Parijs, Londen, Berlijn en ook… Brussel aan te doen! Must-see!

Jon Hopkins is een muzikaal genie, en één van de meest gevestigde waarden in de hedendaagse electro-scene. Hij maakt een typische organische sound die steunt op bedwelmende bassen, en zoekt als klankentovenaar voortdurend de grenzen van zijn eigen creaties op. In 2013 werd hij genomineerd voor de prestigieuze Mercury Prize met zijn vierde plaat ‘Immunity’. Zijn bezwerende composities worden steeds verbluffender, en nemen de luisteraar mee op een magische en psychedelische trip. Hij ging in de leer bij Brian Eno en werkte samen met de allergrootsten, waaronder David Lynch, King Creosote, Four Tet en de betreurde Jóhann Jóhannsson. In 2018 leverde zijn vijfde worp ‘Singularity’ hem een Grammy-nominatie op voor ‘Best Dance/Electronic Album’. Voor volgend jaar broedt Hopkins op een Europese tounee waarvoor hij zich laat omringen door een grote piano en een kleine groep bevriende muzikanten; Leo Abrahams (producer, gitaar), Emma Smith (arrangementen, viool) en Laura Moody (cello). Dat wordt een niet te missen hoogtepunt!

Ticketprijs (incl. servicekosten): 37,06 euro – 32,70 euro. Genummerde zitplaatsen.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 september om 11u via Live Nation: www.livenation.be & Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

ARTIESTEN

JON HOPKINS

Vidéo's